Knapperige aardappelvis voor de kids

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Zeef
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Schil de en maak ze schoon.
  2. Doe ze in een hoge pan en vul de pan met water totdat alle onder staan.
  3. Voeg 1 theelepel toe.
  4. Doe het deksel op de pan en laat de ca. 20 minuten koken.
  5. Bestrijk ondertussen het bakblik met de .
  6. Dep de vis droog met keukenpapier.
  7. Druppel het over de vis en kruid hem met en .
  8. Leg de vis op het bakblik.
  9. Giet de af en laat ze afkoelen.
  10. Maak de schoon en halveer ze, leg een halve tomaat apart om voor het oog van de vis te gebruiken en snijd 2 reepjes tomaat af voor de mond.
  11. Snijd de rest in stukjes.
  12. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  13. Snijd de in schijfjes leg ze als schubjes op de vis vorm een model van een vis en breng ze smaak met en .
  14. Strooi de eroverheen en leg de halve tomaat als oog op de vis.
  15. Bak de vis in de oven ca. 20 minuten goudbruin in de oven.
  16. Schil de , snijd hem in de lengte door en snijd de helften in schijfjes.
  17. Laat de uitlekken in een zeef.
  18. Voeg de , en , de , de , 1 eetlepel , de en de samen.
  19. Maak de schoon, snijd hem in ringetjes en voeg hem toe aan de salade.
  20. Haal de vis uit de oven en leg de twee reepjes tomaat als mond op de vis.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
8828 kcal
441%35312 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
699 g.
269%2796 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Knapperige aardappelvis voor de kids