Knoflook-uiensoep
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Soepen
- Uiensoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van nadine
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd de in ringen en snipper de .
- Verhit 1 eetlepel in een grote pan en bak de ui met de op een matig vuur glazig.
- Voeg de en de toe en bak het even mee.
- Schenk de in de pan en breng het aan de kook.
- Voeg 1,5 liter water toe en verkruimel de bouillonblokjes erboven.
- Laat het ong. 30 minuten zachtjes koken.
- Doe er eventueel naar smaak wat peper of zout bij.
- Verhit 1 eetlepel in een koekenpan, snijd het stokbrood in dunne plakken en bak deze aan beide kanten goudbruin.
- Bestrooi het brood met de kaas en laat deze afgedekt iets smelten.
- Verdeel de soep over 4 soepkommen en serveer de kaasbroodjes erbij.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Franse uiensoep42u
-
Recept
Franse Uiensoep445m
-
Recept
Uiensoep445m
-
Recept
Franse uiensoep430m
-
Recept
Uiensoep met venkel445m
-
Recept
Uiensoep430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillonblokjes
- wijn en kruidenbouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en kruidenbouillonblokjes
- boter en kruidenbouillonblokjes kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillonblokjes
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 70 kcal | 3% | 280 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |