Knoflookchampignons
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Snacks
- Knoflookchampignons recepten
- Bereiden
- Kookboek van 34533
- 1 reviews
Keukenspullen
- Vijzel
- Oven
Bereidingswijze
- Verwijder de steeltjes van de .
- Bestrijk de buitenkant met wat olie en plaats de champignonhoeden in een bakblik.
- Maak een kruidenboter door de overige ingrediënten in een vijzel tot een homogene massa te wrijven.
- Doe in elke champignonhoed een flinke theelepel van de boter en plaats het bakblik in een voorverwarmde oven van 180 graden Celcius.
- Haal na ± 10 minuten, of langer als u wilt, het bakblik uit de oven en serveer de als hapje bij knapperig stokbrood.
Variaties op Knoflookchampignons
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Knoflookchampignons | 2 | Tapas |
Gebakken knoflookchampignons | 1 | Groentegerechten |
Tapas van knoflookchampignons en geroosterde paprika's | 1 | Tapas |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Knoflookchampignons heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 514 kcal | 25% | 1542 kcal |
Vetten | 28 g. | 40% | 84 g. |
Waarvan verzadigd | 9 g. | 46% | 27 g. |
Waarvan onverzadigd | 5 g. | 17% | 15 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 2 g. | 34% | 6 g. |
Koolhydraten | 31 g. | 11% | 93 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 6 mg. | 0% | 18 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |