Knoflooksoep the easy way
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Soepen
- Knoflooksoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van baxske
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- De gepelde teentjes fijnsnipperen. 1 soeplepel olijfolie verhitten in een pan en toevoegen.
- Goed roeren om aanbranden te vermijden, toevoegen en aan de kook brengen.
- Ondertussen eigeel licht opkloppen met de azijn en het eiwit losroeren met het .
- Als de bouillon kookt, eigeel al roerend toevoegen en nog even laten opkoken.
- Van het vuur halen en het eiwit roerend met vork toevoegen zodat witte sliertjes ontstaan.
- Varatie:
- voor mensen die niet zo graag eten, kan deze soep ook gemaakt worden met ui of wit van prei.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kippenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 27 kcal | 1% | 108 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |