Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Zeef
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Doe ,bruine , en -extract in een kom en klop tot het mengsel licht en luchtig is geworden.
  2. Voeg het toe en klop hem er goed door.
  3. Zeef de en de samen.
  4. Voeg het bloemmengsel toe aan het botermengsel en vorm dit tot een zacht deeg
    Verdeel het deeg in 2 gelijke porties.
    Kneed de in 1 portie en de in de andere portie.
    Rol elk portie deeg apart uit op bakpapier tot rechthoeken van 20x30 cm.
    Leg het chocoladedeeg op het melkpoderdeg en druk de lappen aaneen.
    Snijd de rechthoeken in de lengte doormidden en leg 1 laag op de andere laag.
  5. Je hebt nu 4 lagen deeg in afwiselende kleuren.
  6. Leg het gelaagde deeg afgedekt met huishoudfolie 1 uur in de koelkast.
    Snijd het deeg in vingers van 1 cm breedte en leg de plakjes op ingevette bakplaten.
  7. Bak de koekjes in de voorverwarmde oven in ca 15 minuten goudbruin en knapperig.
    Leg ze op roosters om af te koelen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en melkpoeder kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melkpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en melkpoeder is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
koek
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
3117 kcal
155%3117 kcal
Vetten
116 g.
166%116 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
261 g.
100%261 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
280 g.
311%280 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Koekjes met laagjes chocolade