Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Abrikozen-kruimelkoekjes recept
Abrikozen-kruimelkoekjes recept

Abrikozen-kruimelkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat 50 gram boter smelten. Meng 75 gram bloem, 50 gram bruine suiker en de vanillesuiker. Giet de vloeibare boter erbij en kneed het met de mixer tot kruimels. Klop 125 gram boter, 125 gram bruine suiker en een snufje zout door elkaar. Klop het ei erdoorheen. Meng 200 gram bloem en het bakpoeder en klop het kort door het deeg. Spatel de amandelen erdoorheen. Maak met 2 theelepels ca. 25 hoopjes (7 cm doorsnede) met voldoende afstand van elkaar op 2 met bakpapier beklede bakblikken. Druk de deeghoopjes wat plat en verdeel over elk hoopje een beetje jam en kruimels. Bak de koekjes in een voorverwarmde oven op 175 graden C. in ca. 15 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit abrikozen-kruimelkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven