Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Arretjescake recept
Arretjescake recept

Arretjescake


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


* Hak 125 g chocolade in kleine stukjes en doe deze in een steelpan. * Hang de steelpan in een iets grotere pan met bijna kokend water en laat de chocolade smelten ( au bain-marie).
* Haal het steelpannetje met chocolade uit het water en voeg de boter en basterdsuiker toe.
* Roer totdat de boter is zacht is.
* Verkruimel de biscuitjes grof en voeg toe.
* Meng alles goed en zet 4 uur in de koelkast weg.

Suggesties:
Vervang de biscuits door b.v. Bastogne-koeken, of dep ze eerst in Tia Maria.

Lekker voor bij de koffie/thee, of serveer met vanilleijs als dessert.

Allergenen Informatie

Voor dit arretjescake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven