Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cappuchino brownies recept
Cappuchino brownies recept

Cappuchino brownies


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak van bakpapier een bakvorm met een opstaand randje van 20 x 30 cm op de bakplaat. Meng boter, suiker, vanillesuiker en zout door elkaar en klop dit tot een schuimige massa. Klop de eieren er één voor één door. Vervolgens eerst de helft van de maïzena, oploskoffie, afgekoelde chocolade en noten erdoor roeren en daarna de andere helft van deze ingrediënten. Strijk het deeg op de bakplaat uit tot een dikte van 1 cm, bak het midden in de oven en laat het op de bakplaat afkoelen. Klop de boter tot een romig mengsel en roer de gezeefde poeder- en vanillesuiker er lepelsgewijs door. Stort het gebak voorzichtig, verwijder het bakpapier en keer het gebak opnieuw om. Bestrijk het gebak eerst met de warmgemaakte en gezeefde jam en vervolgens met de botercrème. Roer het cacaopoeder en de poedersuiker door elkaar en bestuif lichtjes hiermee het gebak. Snijd het gebak ten slotte in vierkantjes. Serveertips: Kant-en-klaar brownies blijven luchtdicht verpakt drie dagen vers. Zonder vulling kunnen ze in de koelkast twee maanden worden bewaard.

Allergenen Informatie

Voor dit cappuchino brownies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven