Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade muesli reep recept
Chocolade muesli reep recept

Chocolade muesli reep


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Breek de chocola in stukken.

Smelt de boter met de chocolade en de honing in een steelpan op laag vuur. Roer het glad.

Neem dan de pan van het vuur en roer de muesli en fruit erdoor.

Schep het chocolade mengsel in een bakblik, druk het goed aan.
Laat de koek ongeveer 4 uur in de koelkast hard worden.

Je kunt hem snijden in ongeveer 8-10 repen.

Serveersuggesties

Je kunt hem maximaal 3 dagen bewaren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolade muesli reep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven