Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Chocolade-swirlkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verdeel de boter en suiker over twee kommen (dus respectievelijk 75 en 50 gram per kom). Mix kort doorelkaar.
Voeg bij de ene kom 100 gram bloem en vanille toe en in de andere kom 100 gram bloem en cacaopoeder.
Kneed van de inhoud van beide kommen twee deegballen. Leg ze vervolgens (in vershoudfolie) 5 minuten in de koelkast.
Rol de deegballen uit tot twee even grote lappen. Leg ze op elkaar en rol op tot een grote rol. Verpak weer in folie en laat nog 7.5 minuten koud worden in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 170C.
Maak een scherp mes heet onder de kraan, zodat je makkelijk plakjes van rol kunt afsnijden. Schik de plakjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat met voldoende tussenruimte.
Bak de koekjes 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat volledig afkoelen voor het serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolade-swirlkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven