Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladekoekjes recept
Chocoladekoekjes recept

Chocoladekoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boter, bruine suiker, vanille-extract mengen tot een luchtige massa. Eieren toevoegen en goed mengen. Vermeng de bloem met zout en maagzout en voeg bij de luchtige massa. Goed mengen en tenslotte de chocolade in kleine stukjes toevoegen. Op aluminiumpapier of dergelijke kleine hoopjes leggen (bolle theelepel) en 10 12 minuten bakken in een warme oven (180 200C) Lichtjes laten afkoelen alvorens van aluminimfolie te verwijderen en verder op een rooster laten afkoelen. Bewaren in luchtdichte doos. Smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocoladekoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven