Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroen koekjes recept
Citroen koekjes recept

Citroen koekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. De oven voorverwarmen op 180įC/gasstand 4.
2. In een grote kom met een mixer boter en suiker op hoge stand luchtig opkloppen. Behalve de bloem alle ingrediŽnten toevoegen en goed mengen.
3. Op lage stand het bloem er losjes doorheen kloppen.
4. Met een theelepel het beslag in rondjes over een niet-ingevette bakplaat verdelen (tussenruimte koekjes 3 cm). Suiker of amandelen erover strooien.
5. Gedurende 11 minuten bakken tot de randjes lichtbruin zijn. 1 minuut op de bakplaat laten afkoelen en vervolgens op een rooster volledig laten afkoelen. Als je ze bewaart in een luchtdicht bakje op kamertemperatuur zijn de koekjes een week lang houdbaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit citroen koekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven