Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Friese dubbele koffiekoekjes recept
Friese dubbele koffiekoekjes recept

Friese dubbele koffiekoekjes


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Leg bakpapier op de bakplaat. Doe alles bij elkaar in een kom en kneed dit tot een deeg. Vorm van het deeg 20 balletjes, leg ze op de bakplaat en bak deze in ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven gaar. Haal de koekjes van de bakplaat. Laat ze koud worden, doe een laagje crème voor Friese dubbele koffiekoekjes tussen 2 koekjes en plak ze op elkaar. Een dubbelkoekje per persoon bij de koffie. Leg een dubbel koekje op zijn kant op een klein schoteltje en bestrooi hem met witte poedersuiker, eventueel een paar koffieboontjes (eetbare decoratie) erbij en serveren maar.

Serveersuggesties

Zie ook het recept crème voor Friese dubbele koffiekoekjes

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit friese dubbele koffiekoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven