Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Havermout Scones recept
Havermout Scones recept

Havermout Scones


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boven een kom de bloem met de bakpoeder zeven. Er aan toevoegende, havermout, suiker, zout en sinaasappelschil. Deze droge stof goed mengen. De krenten er door mengen. Nu de room, melk, ei en de vanille-essence in een kom mengen. Dit weer mengen met de droge stof tot een samenhangen geheel. Het deeg uitrollen tot een grote van 18 cm ō met een dikte van 3,75 cm (geen mm). Snijd de cirkel midden door. Nu elke helft in drieŽn verdelen zodat je 6 stukken driehoeken hebt. Deze op de bakplaat leggen. Dan bestrijken met room. Bak ze 15 tot 20 minuten tot ze goud bruin zijn. Nu af laten afkoelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit havermout scones recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven