Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Havermoutkoekjes recept
Havermoutkoekjes recept

Havermoutkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe alle ingrediŽnten in een kom.
Snij de boter met twee messen in kleine stukjes.
Kneed er snel een samenhangend deeg van.
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Vorm er dan bolletjes van (ongeveer ter grote van soepballetjes).
Leg ze op een bakplaat, bekleed met bakpapier.
Bak de koekjes in 15 tot 20 minuten gaar en lichtbruin in het midden van de oven.

Serveersuggesties

Vervang de rozijnen door fijngehakte gedroogde abrikozen, dadels, noten, gedroogde vijgen, sucade of gember.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit havermoutkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven