Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Havermoutkoekjes recept
Havermoutkoekjes recept

Havermoutkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter op een zeer laag vuurtje. Giet de boter op de havermoutbloem. Voeg er de suiker, de bloem, het eitje, de vanillesuiker en het bakpoeder aan toe en meng dit goed. Voeg er de druppeltjes amandelessence aan toe. Neem een bakplaat en bedek ze met bakpapier. Verwarm de oven op 175C. Maak van het deeg bolletjes, druk ze een beetje plat en leg ze op het bakpapier. Leg de deegbolletjes niet te dicht tegen elkaar want de koekjes gaan tijdens het bakken uitlopen. Bak de koekjes in een voorverwarmde oven van 175C gedurende ca. 10 15 minuten. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen op een rooster.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit havermoutkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven