Allergie informatie: Havreflarn (Zweedse havermoutkoekjes)
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram roomboter
- 100 gram havermout
- 150 gram basterdsuiker
- 1 ei
- 2 eetlepel bloem
- 1 theelepel bakpoeder
- snufje zout
Meer Recepten
- Zweedse roerbakgroente
Met rode paparika, courgette en sugar snaps uit Zweden
4 porties - 40 minuten
Groentegerechten - Twisty - Suikervrij - havermoutkoekjes
Met havermout, banaan en zeezout uit Nederland
6 porties - 20 minuten
Koekjes - ezzur - Havermoutkoekjes, mager
Met havermout, banaan en kokos uit Nederland
12 porties - 30 minuten
Koekjes - cookie - Gehaktballetjes met sate saus
Met gehakt, satesaus en bruin stokbrood uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - jacob - Zweedse Greeny
Met spinazie, aardappels en gehakt uit Zweden
4 porties - 30 minuten
Roerbakgerechten - beamantel
- Home
- Recept
- Koekjes
- Havreflarn (zweedse havermoutkoekjes)
- Allergieen informatie