Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerstkransjes (2) recept
Kerstkransjes (2) recept

Kerstkransjes (2)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de bloem, het bakmeel, de koude boter, de gezeefde basterdsuiker, 1/2 ei en het zout in een kom. De boter met twee messen in kleine stukjes snijden en de massa met een koele hand vlug tot een samenhangende bal kneden. Rol het deeg op een met bloem bestoven tafel uit tot een lap van 1/3 cm dikte. Steek hieruit met een speciaal uitsteekvormpje, of met behulp van een groot en een klein rond uitsteekvormpje, kransjes. Leg de kransjes op gelijkmatige afstanden van elkaar op een beboterd bakblik en bestrijk ze met het overige, losgeklopte ei. Bestrooi de kransjes met gepelde, gesnipperde en geroosterde amandelen en desgewenst met suiker. Bak tenslotte de koekjes als zandkoekjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kerstkransjes (2) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven