Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pindaschuimkoekjes recept
Pindaschuimkoekjes recept

Pindaschuimkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de geconfijte vruchten in kleine stukjes. Grill de pinda's in een anti-aanbakpan zonder vet totdat je de bruine schilletjes gemakkelijk kunt verwijderen. Hak de pinda's fijn in een hakmolen. Vermeng in een kom de eiwitten met de poedersuiker. Zet de kom in heet water (au bain marie) en klop met een mixer de eiwitten met de poedersuiker tot een lichte creme. Haal de kom uit het hete water en mix flink door tot het mengsel wat afkoelt. Schep voorzichtig de gemalen pinda's in de eiwitcreme en schep dat er met een houten lepel doorheen. Roer er ook de twee eetlepels olie doorheen. Doe het mengsel in een spuitzak en spuit er torentjes van op een met bakpapier belegd bakblik. Versier de torentjes met de stukjes geconfijte vruchten. Bak de pinda-schuimkoekjes in een matig warme oven totdat ze beginnen te bruinen. Haal ze uit de oven en laat afkoelen op een rooster. Bewaar ze in een goed gesloten trommel.

Allergenen Informatie

Voor dit pindaschuimkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven