Allergie informatie: Shortbread cookies
Terug naar het receptIngrediënten
- deeg:
- 150 gram boter
- 100 gram suiker
- 1 mespuntje zout
- 250 gram bloem
- extra nodig:
- plasticfolie
- suiker om te bestrooien
- bakplaat met bakpapier
- 1 ei om te bestrijken
Meer Recepten
 Frambozen-cheesecake  (zonder bakken) Frambozen-cheesecake  (zonder bakken)
 Met frambozen, roomkaas en zandkoekjes uit Nederland
 16 porties - 35 minuten
 Taart en gebak - bettyvandijk
 Sinaasappeltrifle met boterkoekjes voor buffet Sinaasappeltrifle met boterkoekjes voor buffet
 Met sinaasappel, melk en custardpoeder uit Nederland
 10 porties - 30 minuten
 Nagerechten - bettyvandijk
 Schotse appeltrifle voor buffet Schotse appeltrifle voor buffet
 Met zure appels, creme fraiche en shortbread uit Nederland
 8 porties - 45 minuten
 Nagerechten - bettyvandijk
 Aarbeien-kwark toetje Aarbeien-kwark toetje
 Met kwark, aardbeien en chocolate chip cookies uit Nederland
 4 porties - 10 minuten
 Nagerechten - motessel
 Abrikozencrumble Abrikozencrumble
 Met abrikozen, vanillevla en koekjes uit Nederland
 4 porties - 15 minuten
 Nagerechten - sjerrel
- Home
- Recept
- Koekjes
- Shortbread cookies
- Allergieen informatie




