Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Turkse, tweekleurige koekjes recept
Turkse, tweekleurige koekjes recept

Turkse, tweekleurige koekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle ingrediėnten, behalve de cacaopoeder en het eiwit en kneed alles met de handen tot een soepel deeg. Verdeel het deeg in twee delen en kneed door de ene helft de cacaopoeder. Laat beide stukken deeg afgedekt 30 minuten in de koelkast opstijven. Rol beide stukken deeg daarna uit tot ze beide ongeveer even groot zijn en 2 į 3 mm dik zijn. Bestrijk het deeg dun met het losgeklopte eiwit en leg hierop de andere deeglaag. Rol de deeglappen samen voorzichtig op. Snijd de deegrol daarna in plakjes van ± ½ tot 1 cm. Leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze krokant (zorg er alleen wel voor dat ze niet te donker worden!) in 12.5 minuten in het midden van een op 180 graden ° Celcius voorverwarmde oven. Laat de koekjes op een rooster afkoelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit turkse, tweekleurige koekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven