Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte-chocolade brownies recept
Witte-chocolade brownies recept

Witte-chocolade brownies


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Bekleed een vorm van 20 bij 20 centimeter met bakpapier of folie. Doe de boter, pure chocolade en water in een pan en laat op een middelmatig vuur de chocolade en boter smelten tot een glad mengsel. Voeg hierna de suiker toe en roer goed. Haal hierna de pan van het vuur. Voeg de bloem, eieren, vanillesuiker toe aan de massa en roer goed door. Hak nu de witte chocolade en voeg toe aan het mengsel. Stop met roeren zodra de chocolade begint te smelten. Doe het mengsel in de vorm en zet het in het oven. Na 35 minuten zijn de brownies klaar. Eerst laten afkoelen en daarna in blokjes snijden!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witte-chocolade brownies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven