Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zandkoekjes met paranoten en aardbeien recept
Zandkoekjes met paranoten en aardbeien recept

Zandkoekjes met paranoten en aardbeien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vermaal de noten en suiker in een keukenmachine, voeg bloem en boter toe en meng de ingrediŽnten totdat het deeg op fijne broodkruimels lijkt. Voeg de eierdooiers toe en meng totdat een zacht deeg ontstaat. Zorg ervoor dat het deeg niet te zacht wordt. Vorm een bal van het deeg en wikkel het in plasticfolie. Leg het 20 minuten in de koelkast Verwarm de oven voor op 175 graden C. Rol het deeg op een met licht bestoven bloem werkvlak tot een dikte van 5 mm en druk met een koekjesvorm met een diameter van 7,5 cm 8 cirkels uit. leg de koekjes op een ingevette bakplaat en bak 11 minuten, totdat ze goudbruin zijn. laat de koekjes op een rooster afkoelen. Schep de sinaasappelschil door de room. Smeer een klein beetje room op een koekje, gevolgd door plakjes aardbeien,een tweede koekje en weer room en aardbeien. Verwarm de jam in een kleine steelpan en verdeel het over de koekjes. Decoreer met sinaasappelschil. Herhaal dit met de overige koekjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zandkoekjes met paranoten en aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven