Koekjestaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Plank

Bereidingswijze

  1. Meng de samen met wat van de en het zakje tot een smeuïge massa (voeg de maar geleidelijk toe).
  2. Doe daarna wat afgekoelde onder het mengsel.
  3. Je kan er en bijvoegen tot je de gewenste smaak hebt.
  4. Leg nu op een plank 2 rijen van 3 naast elkaar.
  5. Doe hier wat op met een lepeltje, zodat deze zacht worden.
  6. Daarna smeer je er een laag crème au beurre op.
  7. Leg terug een laag , maar dompel deze eerst onder in een kommetje .
  8. Daarna smeer je terug een laag crème au beurre.
  9. Zo wissel je af tot je taart de gewenste hoogte heeft en eindig je met een laag crème au beurre.
  10. Je kan dan ook de zijkanten afwerken en eventueel de taart versieren met hagelslag.
  11. Voor liefhebbers van rabarberconfituur kan je enkele lagen crème au beurre vervangen door de confituur.
25
25
25

Variaties op Koekjestaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Koekjestaart
VariatieAantalGang
De lekkerste koekjestaart1Koekjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade
  • vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade
  • boter en chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (14)

Koekjestaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.6 / 10 in 14 recensies
RESET

Ik vind dit een lekker recept als ik koekjestaart maak pak ik altijd dit recept dit recept vind ik jammie.
4 december 2013
Kan ik deze koek ook in de diepvries bewaren?
Enny Bellen 14 oktober 2013
Hoeveel eigelen er dan in? Zonder is het ook heel lekker!
Bezoeker 2 november 2012
Super lekker!
Kookgek 6 oktober 2012
Geweldig mijn lievelingstaart, ik wil het elke dag eten.
Anna van der Vennet 8 september 2012
Geweldig, ik vind het de lekkerste taart ever!
Anna van der Vennet 8 september 2012
Koekjes onderdompelen in afgekoelde koffie, met een klein scheutje ammaretto, op de topping wat amandelpoeder strooien. Onderste laag koekjes op een vel bakpapier zodat het niet aan de bodem kleeft.
Johan 2 juni 2012
Hoeveel bloem suiker moet je er nu in doen? En moet je er vanille suiker in doen?
19 maart 2012
Ik ben normaal gesproken gewend om er een eigeel in te doen. Zo krijg je een luchtigere crème. Onlangs was ik het ei vergeten en dat smaakte ook prima. Voor ieder wat wils, want je kunt variëren totda... Lees reactie
27 januari 2012
Smarties en andere snoepjes zijn zeer lekker en mooi als versiering erop en er tegenaan geplakt ;p
Marijse 27 januari 2012
Je kan ook op de bovenkant eenlaagje glazuur doen als je dat lekker vind.
17 december 2011
Ook geschikt voor Ei-allergie als je petit-beurre koekjes van de Beuckelaer gebruikt.
1 oktober 2011
Ik zou het water vervangen door Chocolademelk!
25 september 2011
Vervang het water door een afgekoeld kopje koffie. Zo krijg ook meer koffiesmaak in je taart. Vind ik persoonlijk beter.
1 september 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
214 kcal
10%1284 kcal
Vetten
34 g.
48%204 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%102 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
1 g.
1%6 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Koekjestaart