Koekjestaart
- Herkomst Belgie
- Categorie Taart en gebak
- Koekjestaart2 recepten
- Bereiden
- Kookboek van schelpke
- 14 reviews
Keukenspullen
- Plank
Bereidingswijze
- Meng de samen met wat van de en het zakje tot een smeuïge massa (voeg de maar geleidelijk toe).
- Doe daarna wat afgekoelde onder het mengsel.
- Je kan er en bijvoegen tot je de gewenste smaak hebt.
- Leg nu op een plank 2 rijen van 3 naast elkaar.
- Doe hier wat op met een lepeltje, zodat deze zacht worden.
- Daarna smeer je er een laag crème au beurre op.
- Leg terug een laag , maar dompel deze eerst onder in een kommetje .
- Daarna smeer je terug een laag crème au beurre.
- Zo wissel je af tot je taart de gewenste hoogte heeft en eindig je met een laag crème au beurre.
- Je kan dan ook de zijkanten afwerken en eventueel de taart versieren met hagelslag.
- Voor liefhebbers van rabarberconfituur kan je enkele lagen crème au beurre vervangen door de confituur.
Variaties op Koekjestaart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
De lekkerste koekjestaart | 1 | Koekjes |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade
- vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade
- boter en chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (14)
Koekjestaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.6 / 10 in 14 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 214 kcal | 10% | 1284 kcal |
Vetten | 34 g. | 48% | 204 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 17 g. | 6% | 102 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 1 g. | 1% | 6 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |