Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakvorm
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 175 graden.
  2. Vet een vierkante bakvorm (24x24 cm) of een springvorm (doorsnede 26 cm) in met wat en bestrooi met een beetje .
  3. klop 125 gram romig met de ,1 zakje en een snufje .
  4. Roer de er een voor een doorheen.
  5. Meng het door 200 gram en roer afgewiseld met 7 eetlepels van de door het beslag.
  6. Strijk het glad in de vorm en bak ca 25 minuten in de oven.
    Roer 3 eetlepels , de en de kofielikeur doorelkaar in een kleine maatbeker door elkaar.
  7. Neem het gebak uit de oven en laat ca 5 minuten rusten.
    Maak met de steel van een pollepel (5-7 mm doorsnede) opeenvolgende gaten van de bovekant tot de onderkant van het gebak (omdat het gebak nog warm is, trekken de gaten weer bij) Vul de gaten in het gebak elk met een paar druppels van het espressomengsel.
    Schaaf de chocolade met een dunschiller of mes in dunne rolletjes
    Klop de overige met de versteviger en 2 zakjes stijf.
  8. Roer de los en bestrijk het gebak ermee
    Strijk de over de jam en decoreer met de chocolade.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
213 kcal
10%2556 kcal
Vetten
12 g.
18%144 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
6%180 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
13 g.
15%156 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Koffie-kersengebak