Kogelbiefstuk met champignons, paprika en spekjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Verhit de in een koekenpan en fruit hierin de ui, de en op het laatst de .
- Voeg de toe en bak 1 minuut mee.
Voeg de en de toe en bak 2 minuten mee. - Schenk de witte en de erbij en laat 3 minuten op laag vuur koken.
- Breng op smaak met zout en peper.
Smelt de in een koekenpan, bestrooi de kogelbiefstukken aan beide kanten met zout en peper en bak ze in 5-8 minuten bruin en van binnen rosè , medium, of well done.
Neem het vlees uit de pan en verpak het in aluminiumfolie.
Laat het vlees 2 minuten rusten.
Serveer de biefstuk met de gebakken groenten en garneer met de bosui.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kogelbiefstuk en entrecote met kruidenboter450m
-
Recept
Kogelbiefstuk van de grill met gewokte groente430m
-
Recept
Stoofpot lamsvlees met champignons en paprika450m
-
Recept
Biefstuk met zilverui, paprika en spekjes410m
-
Recept
Kapucijners met ui,appel en spekjes415m
-
Recept
Varkensreepjes met champignons440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kookroom en roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 344 kcal | 17% | 1376 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 8% | 4 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 3% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 6% | 0 g. |
Koolhydraten | 32 g. | 12% | 128 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 1 mg. | 0% | 4 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |