Kogelbiefstuk van de grill met gewokte groente
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Miss-piggy02
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- Breng een pan met een bouillonblokje aan de kook.
Kook hierin de sperziebonen in 5 tot 6 minuten beetgaar.
Bak in een wok op hoog vuur de in kwarten gesneden champignons en de geperste of fijngesneden knoflook in een scheutje kort aan.
Als de champignons en de beginnen te kleuren, voeg dan de sperziebonen en de toe.
Wok het geheel op halfhoof vuur nog even door.
Voeg als laatste de , , , en de erdoor.
Kruid ondertussen de biefstukken met en en besprenkel ze met wat .
Schroei ze in een gloeiend hete grillpan dicht en bak ze vervolgens op laag vuur tot ze van binnen rosé zijn.
Laat de biefstukken ingepakt in een stukje aluminiumfolie ongeveer 4 minuten rusten voor ze te serveren,op die manier kunnen de sappen rustig terugstromen en wordt je biefstuk heerlijk mals!
Leg de biefstukken op twee borden en verdeel de gewokte groenten. - Breng eventueel op smaak met nog wat extra .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kogelbiefstuk en entrecote met kruidenboter450m
-
Recept
Kogelbiefstuk met champignons, paprika en spekjes440m
-
Recept
Mixed grill met lamsvlees41u40m
-
Recept
Gewokte biefstuk met paprika430m
-
Recept
Varkenshaas met pittige groente en cashewnoten445m
-
Recept
Gerookte lamsfilet met groente en pesto450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketjap en sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 49 kcal | 2% | 98 kcal |
Vetten | 2 g. | 2% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |