Kokos-Kersen Cake (Lactosevrij)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakvorm
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Neem de met het sap en verdik dit met de .
  2. Zeef het en voeg de gewone toe, het en 1 en de .
  3. Voeg beetje bij beetje de toe tot een mooi beslag.
  4. Neem een ronde bakvorm en giet een dun laagje beslag onderin.
  5. Leg op het beslag hele dunne plakjes en een dikke laag dik geworden op sap.
  6. Giet de rest van het beslag erop.
  7. Mix de met de en strooi een laag over het beslag.
  8. Bak dit in een voorgewarmde over in ca. 30 minuten op een temperatuur van 200 graden C.
  9. Prik met een satehprikker in het beslag na 30 minuten om te zien of het goed gaar is.
  10. Snijd punten en serveer met de slagroom apart.
  11. Geef dit als toetje, of bij de koffie.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • marsepein kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • marsepein kan sporen bevatten van noten en Allergie in marsepein
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en gelatine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Kokos-Kersen Cake (Lactosevrij) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heel erg lekker. Ik heb de marsepein vervangen door een vel rijstpapier en stukjes pure chocolade. Was heerlijk! Volgende keer ga ik de taart groter maken door dubbele hoeveelheid deeg te nemen, wan... Lees reactie
Tirsch 8 juli 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
348 kcal
17%2784 kcal
Vetten
9 g.
13%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
47 g.
18%376 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
12 g.
13%96 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kokos-Kersen Cake (Lactosevrij)