Voeg de kokosmelk(200 milliliter), de slagroom(100 milliliter) en de melk(125 milliliter) toe en roer tot de suiker(4 theelepels)(75 gram) is opgelost.
Zet 4-6 platte oven vaste vormpjes in een ovenschaal of braadslede en giet de kokoscrème in de vormpjes.
Giet zoveel kokend water in de ovenschaal dat de vormpjes voor 2/3 onder water staan, Laat het geheel ca. 1 uur stollen in een voorverwarmde oven op 125 graden C.
Laat de crème bij voorkeur een nacht in de koelkast afkoelen.
Laat de kersen(1 pot) uitlekken.
Vang het sap op.
Roer 4 eetlepels sap en de maizena(1 theelepel) doorelkaar.
Breng het overige sap aan de kook, bind met de maizena(1 theelepel) en verhit de kersen(1 pot) hierin.
Bestrooi de crème met de bruine suiker(4 theelepels)(75 gram).
Laat hem onder de hete grill of met een crème-bruléebrander goudbruin karameliseren.
Versier met kersen(1 pot) en geraspte kokos(2,5 eetlepels).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
vanillesuiker, suiker, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
slagroom en melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
slagroom en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, maizena, suiker
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.