Konijn Blando
- Herkomst Belgie
- Categorie Najaar
- Bereiden
- Kookboek van blando
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
Bereidingswijze
- Hak het stukken.
Neem een braadpan en bak de stukken langs alle kanten bruin in de helft van de en een scheutje . - Kruiden met en .
- Houd lever en niertjes nog even apart.
Meng , , en en bestrijk de stukken .
Laat nog even verder bruinen.
Neem een grote kookpot en schik hierin de stukken .
Verwijder de oude vetstof uit de braadpan en bak nu de en de , samen met de lever en de niertjes, in de rest van de met een scheutje , mooi bruin.
Voeg de ui en de toe aan de kookpot. - Houd lever en niertjes nog even apart.
Deglaceer de braadpan met het bruine . - Eens het goed opgewarmd is, alles over het in de kookpot gieten.
De en de toevoegen
Alles op een heel klein vuurtje rustig laten pruttelen tot het mooi gaar is.
Na een half uurtje, de lever en de niertje toevoegen.
Indien nodig, af en toe een beetje extra vocht toevoegen.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketchup kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bier
- ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- ketchup en azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in bier, mosterd, azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 85 kcal | 4% | 510 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |