Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en kruidenbouillon
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon, spinazie, kruidenbouillon
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
bouillon en kruidenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
bouillon, kruidenbouillon, parmezaanse kaas, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas, boter, kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas en kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
bouillon en kruidenbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
Lactose
parmezaanse kaas, boter, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon en kruidenbouillon
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
parmezaanse kaas en kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in bouillon, zout, zout, zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.