Koninklijke soep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Snijd alle groenten grof.
  2. Doe alle ingredieten in een pan met 2 liter .
  3. Breng dit aan de kook met de kruidentabletten.
  4. Vuur laag zetten, deksel op de pan en laat 1 uur zachtjes koken.
  5. Zeef en verwijder de groenten.
  6. De licht opkloppen.
  7. , , en door elkaar mengen.
  8. Pan met verhitten en van het eimengsel dikke omeletten bakken.
  9. Deze omeletten in blokjes van 5 mm snijden.
  10. Fruit de in de goudbruin, voeg de andijvie toe en bak deze 1 minuut mee.
  11. Breng op smaak met en .
  12. Verhit de , doe alle ingredieten er in (behalve de scamorza ) en laat dit 5 minuten zachtjes koken.
  13. Verdeel de scamorza over de soepkommen en schep de soep op de .
  14. Serveer meteen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en kruidenbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon, spinazie, kruidenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon en kruidenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • bouillon, kruidenbouillon, parmezaanse kaas, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas, boter, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon en kruidenbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
  • parmezaanse kaas, boter, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon en kruidenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas en kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in bouillon, zout, zout, zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
478 kcal
23%2868 kcal
Vetten
29 g.
42%174 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Koninklijke soep