Koolrabi gratin
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van Dillisjus
- 1 reviews
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 175 graden op de heteluchtstand of 200 gr gewone stand.
- Schil de en snij de knol eerst door de helft en vervolgens iedere helft in dunne plakken.
- Stoom of kook de ca 5 minuten.
- En maak van het kookvocht de (voor de vitamines).
- Fruit een in een beetje olie zacht.
- Voeg dan de knoflook toe en bak nog 1-2 minuten.
- Blus af met de en voeg dan de toe.
- Kook in tot het geheel iets dikker wordt.
- Leg de dakpansgewijs in een ovenschaal schenk er wat van het roommengsel over, dan weer een laagje en weer wat erover.
- Eindig met de .
- Meng de , nootjes, en verdeel over de schaal.
- Leg er dan een paar dunne plakjes op en strooi er een beetje over. 10 minuutjes in de oven tot het een lekker korstje heeft.
Eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodkruim
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room, boter, kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- cashewnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- room, boter, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in bouillon
Reacties op dit recept (1)
Koolrabi gratin heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 18 kcal | 0% | 72 kcal |
Vetten | 4 g. | 5% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |