Koolvis in dille-roomsaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van margreet
- 1 reviews
Keukenspullen
- Braadpan
Bereidingswijze
- In braadpan 2 el verhitten en bevroren koolvis aan beide zijden bakken.
- Met behulp van houten pollepel gebakken vis in stukjes uit elkaar laten vallen.
- Vis met bestrooien.
- Al roerend in gedeelten erbij schenken, volgende scheut pas toevoegen als vorige scheut door gebonden is.
- Vissaus op smaak brengen met helft van , zout en peper en op laag vuur warmhouden, af en toe roeren.
- Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
- in 8 min.
- beetgaar koken.
- omscheppen met rest van en rest van .
- Rijst over vier borden verdelen en vissaus erover scheppen.
- ernaast serveren.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Koolvis met cornflakes en wortel-courgettes440m
-
Recept
Koolvis met groenten440m
-
Recept
Stoofschotel met koolvis en kerrie425m
-
Recept
Kabeljauwfiletpotje met witte wijn, mosterd en dille430m
-
Recept
Kabeljauwpotje met witte wijn,mosterd en dille430m
-
Recept
Goudbruine zalm met dille445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Koolvis in dille-roomsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 441 kcal | 22% | 1764 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 76 g. | 29% | 304 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |