Koolvis met een kaas-notenkorst
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Maak de broccoli en de schoon en snijd in roosjes.
- Schil de , maak ze schoon en snijd in plakjes.
- Gaar de en de ca. 10 minuten in kokend water met een snufje zout en met het deksel op de pan.
- Voeg de broccoli na 5 minuten toe.
- Giet de groente af en vang het kookvocht op.
- Pel en snipper de .
- Fruit hem in 2 eetlepels het olie.
- Voeg de toe en bak kort mee.
- Roer het kookvocht en de erdoorheen.
- Breng de saus aan de kook en laat 5 minuten pruttelen.
- Breng op smaak met en .
- Dep de vis droog en besprenkel hem met , breng op smaak met en leg de vis in een ingevette ovenschaal.
- Verdeel de groente over de vis en giet de saus eroverheen.
- Hak de gro,f strooi de noten en de over de schotel en bak de vis 15-20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Koolvis met cornflakes en wortel-courgettes440m
-
Recept
Koolvis met prei en aardappelblokjes420m
-
Recept
Koolvis in dille-roomsaus425m
-
Recept
Visfilet in een bedje van wortels en spinazie435m
-
Recept
Koolvisfilet in een jasje41u40m
-
Recept
Medaillons van zalm en kabeljauw op een bedje van spinazie420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- hazelnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, melk, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 237 kcal | 11% | 948 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 11 g. | 4% | 44 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |