Koolvissoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Soeppan

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de en knoflook.
  2. Snijd de in maantjes.
  3. Snijd de in plakjes.
  4. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes.
  5. Maak de vis schoon en snijd ze in stukken.
  6. Verhit de in een soeppan en fruit de op matig vuur glazig.
  7. Voeg de met toe en bak ze 5 minuten mee.
  8. Voeg de toe.
  9. Schenk de erbij en kook het geheel op hoger vuur tot de voor de helft is verdampt.
  10. Voeg de tomaten met knoflook al roerend toe en laat het geheel al roerend 5 minuten pruttelen.
  11. Voeg het kokende water toe en kook de soep op matig vuur nog 15 minuten.
  12. Voeg al roerend de visstukjes toe en laat hem in 15 minuten op laag vuur gaar worden.
  13. Breng de soep op smaak met .
  14. Pureer de soep en breng hem zachtjes aan de kook.
  15. Rooster de plakjes stokbrooden besprenkel ze met .
  16. Verdeel de soep over 6 borden en leg in ieder bord twee plakjes .
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Koolvissoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Koolvissoep
VariatieAantalGang
Romige koolvissoep1Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn en stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en stokbrood
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
52 kcal
2%312 kcal
Vetten
4 g.
6%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%6 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Koolvissoep