Koude avocadosoep
- Herkomst Belgie
- Categorie Soepen
- Avocadosoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van marijke
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Maak een krachtige klaar (2 blokjes), voeg de geperste knoflook en een snuifje toe en warm het geheel op.
- Schil de en mix het vruchtvlees fijn.
- Voeg de toe en mix opnieuw.
- Meng deze mengeling al roerend door de hete bouillon.
- Meng goed en laat nog een tiental minuten doorkoken.
- Breng op smaak.
- Laat de soep afkoelen en bewaar ze nog een paar uur in de koelkast.
- Snijd de paprika in blokjes en garneer er de borden mee.
- Tip :
- Voeg enkele kort gebakken grote garnalen toe voor een verrassende warm-koudcombinatie.
- Zo kan u de soep bovendien makkelijk omtoveren tot een voorgerecht.
- Franse wijn :
- Witte wijn, Pays Nantais, Cave de la Fremonterie, Muscadet sèvre en Maisne sur Lie Wereldwijn :
- Witte wijn, Zuid-Afrika, Die Kroon, Sauvignon wit Wijntips :
- Een droge witte wijn biedt voldoende weerwerk aan de ietwat vette .
Ook lekker om te maken
Variaties op Koude avocadosoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Koude avocadosoep | 1 | Voorgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in gevogeltebouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in gevogeltebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in gevogeltebouillon
- gevogeltebouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in gevogeltebouillon
- room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in gevogeltebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 269 kcal | 13% | 1076 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |