Kouseband gewokt
- Herkomst Suriname
- Categorie Groentegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Kouseband recepten
- Bereiden
- Kookboek van angelaatje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- doppen en stukjes van maken van ongeveer 2 a 3 cm.
- Daarna goed spoelen en in pan met water en bouillonblokje aan de kook brengen, je ziet de van kleur veranderen.
- Zelf vind ik knapperig lekker maar je kan zelf bepalen hoe gaar je ze wilt hebben.
- Terwijl de gaat koken, kan je de snijden.
- Als de gaar is (of zoals jij hem wilt bv beetgaar) afgieten en even uitlaten lekken.
- Wok met op het vuur verwarmen, toevoegen en even fruiten, daarna in de wok op een matig tot hoog vuur regelmatig keren ongeveer een minuutje of 5.
- Daarna serveren met bv rijst en een vlees/kip gerecht.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kouseband met aardappel41u30m
-
Recept
Gestoofde kouseband430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 676 kcal | 33% | 4056 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |