Krabsoesjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Soesjes recepten
- Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spuitzak
- Bakplaat
- Pan
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Breng 1 deciliter in een pan met boter en aan de kook.
- Haal de pan van het vuur en voeg in een keer de erbij.
- Blijf roeren tot het deeg als een bal van de pan loslaat.
- Blijf roeren totdat het deeg iets is afgekoeld en roer dan een voor een de erdoor.
- Het ei geheel laten opnemen en daarna pas het volgende ei.
- Nog even blijven roeren tot het deeg blazen trekt.
- Doe het deeg in een spuitzak.
- Vet een bakplaat in of leg er bakpapier op.
- Spuit kleine hoopjes deeg op de bakplaat ter grootte van een walnoot.
- Bak de soesjes 10 minuten op 200 graden C.
- en daarna 10 minuten op 175 graden C.
- Laat ze afkoelen.
- Vul ze met fijn gesneden die op smaak gebracht zijn met wat en peper en .
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine en mayonaise
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine en mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine en mayonaise
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- zout en peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 222 kcal | 11% | 888 kcal |
Vetten | 16 g. | 23% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 11 g. | 4% | 44 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |