Meng het gehakt, de , , , , ei(1 stuk), tomatensaus(60 milliliter)(2 eetlepels) of chutney, kruiden(1 theelepel) en de zwarte peper(1 stuk) in een kom goed doorelkaar.
Schep het mengsel over in een broodvorm van 11 x 21 cm, druk het een beetje aan en bak het een uur in de oven, of totdat het gaar is.
Giet dan het overtollige braadvocht af en draai het gehaktbrood om op een licht ingevette bakplaat.
Meng de tomatensaus(60 milliliter)(2 eetlepels) met de worcestersaus(2 eetlepels), het paneermeel(30 gram)(30 gram) en de boter(60 gram) en bak nog eens 15-20 minuten of totdat de bovenkant knapperig en goudbruin is.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel en paneermeel
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
paneermeel en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
Koemelk
paneermeel, kruiden, boter, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
paneermeel, kruiden, paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.