Kruidenboter
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Bijgerechten
- Kruidenboter recepten
- Bereiden
- Kookboek van geralda
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Vermeng de kruiden, geperste en flink wat vers (geknipte) met de .
- Tip:
- maak wat meer boter dan voor 1 keer.
- Je kunt deze namelijk makkelijk invriezen in kleine porties voor de volgende keer (als je geen verse ingredienten meer hebt bijvoorbeeld)
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kruidenboter410m
-
Recept
Kruidenboter410m
-
Recept
Licht pittige kruidenboter415m
-
Recept
Kruidenboter45m
-
Recept
Kruidenboter41u10m
-
Recept
Kruidenboter met kerry en ui42u15m
Variaties op Kruidenboter
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Kruidenboter | 19 | Bijgerechten |
Champignons met kruidenboter | 2 | Gourmet |
Biefstuk met kruidenboter | 2 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter en parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 228 kcal | 11% | 912 kcal |
Vetten | 16 g. | 24% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 5 g. | 28% | 20 g. |
Waarvan onverzadigd | 3 g. | 10% | 12 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 1 g. | 20% | 4 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 4 mg. | 0% | 16 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |