Kruidensoep met kaasomeletreepjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Kruidensoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van samjuul
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Klop de los met de , , en peper.
- Smelt de boter in een koekenpan en bak van het eimengsel twee dunne omeletten.
- Rol de omeletten op en laat deze afkoelen.
- Snijd de omeletten in reepjes.
- Bereid de bouillonsoep volgens de algemene bereidingswijze op het pakje.
- Roer de kruiden erdoor en laat de soep nog ca. 2 minuten zachtjes doorkoken.
- Schep de soep in 6 diepe borden en leg de omeletreepjes erin.
- Ik heb hem net gemaakt en hij was ontzettend lekker!
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en boter of margarine
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
- bouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- bouillon, parmezaanse kaas, boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, parmezaanse kaas, boter of margarine
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, parmezaanse kaas, boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon en boter of margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in bouillon en zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 73 kcal | 3% | 438 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 6 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |