Kruidig gehakt met aardappelpuree

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
  2. Verhit de olie in een pan en bak het gehakt in ongeveer 5 minuten bruin.
  3. Voeg dan de en de toe en bak alles ongeveer 5 minuten op een middelhoog vuur mee.
  4. Roer de erdoor en bak het geheel nog 1 minuut zacht.
  5. Roer de erdoor, schenk de bouillon erbij en voeg de en kruiden toe.
  6. Laat het geheel ongeveer 20 minuten zacht pruttelen.
  7. Doe het gehaktmengsel in een ingevette ovenschaal en maak er een dikke laag van op de bodem.
  8. Verwarm de en strijk de puree over het gehaktmengselzodat er een soort deksel ontstaat.
  9. Bestrooi de puree met de kaas en bak het gerecht ongeveer 25 minuten in de oven totdat de puree een beetje gegratineerd is.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon en aardappelpuree
  • runderbouillon, aardappelpuree, jonge kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jonge kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jonge kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • aardappelpuree kan sporen bevatten van lactose en Allergie in jonge kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in jonge kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
392 kcal
19%1568 kcal
Vetten
23 g.
32%92 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
6%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kruidig gehakt met aardappelpuree