Kruidige spinazie pannenkoekjes
- Herkomst Verenigde_staten
- Categorie Vegetarisch
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Pannenkoeken recepten
- Bereiden
- Kookboek van kundalinifood
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Rasp
Bereidingswijze
- Rasp de en hak de gewassen fijn.
- Voeg de rijstbloem, de rijstmelk toe, de geraspte , groene peper, , een snufje , , en 2 of 3 scheutjes toe.
- Meng alles goed door elkaar en voeg toe.
- Begin met 75 mililiter en voeg al roerende meer toe tot je een dik deeg hebt.
- Laat het deeg 15-20 minuten rusten.
- Kneed het mengsel dan met je handen en knijp overtollig vocht eruit.
- Verwarm een anti-aanbakpan en plaats met de hand gevormde spinaziekoekjes in de pan.
- Plet de koekjes tot ze ca. 1 cm dik zijn.
- Laat de koeken bakken tot de onderkant niet meer uitloopt.
- Draai de koeken op en bak nog 3 minuten.
- Serveer warm als onderdeel van een hoofdmaaltijd of als lunchgerecht.
- Sat nam.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 109 kcal | 5% | 436 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 17 g. | 6% | 68 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |