Kruidkoek met speltbloem
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van Idols
- 1 reviews
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- De oven voorverwarmen op 160 graden celsius.
Neem 2 mengbekers en meng de natte en droge ingrediënten apart door elkaar. - Als je dat gedaan hebt de natte ingrediënten door de droge roeren tot het een smeuig mengsel is.
- Het deeg in een ingevet en met bloem bestoven cakeblik overdoen, in de oven zetten en in ongeveer 1 uur en een kwartier bakken.
- Aan het einde van de baktijd controleren met een satéprikker of de koek gaar is.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kruidkoek met karnemelk41u30m
-
Recept
Speltbloem basis cake41u15m
-
Recept
Beppe's kruidkoek455m
-
Recept
Kruidkoek met amandelen, vijgen en dadels41u20m
-
Recept
Kruidkoek41u25m
-
Recept
Kruidkoek41u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bakpoeder
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- noten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Kruidkoek met speltbloem heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 659 kcal | 32% | 2636 kcal |
Vetten | 16 g. | 23% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 57 g. | 22% | 228 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |