Kruimelkwarktaart

Ingrediënten

+ -
print

Vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Spatel
  • Keukenmachine
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Doe voor het deeg de , , , en in de keukenmachine en maak er een deeg van.
  2. Of gebruik de mixer met deeghaken hiervoor.
  3. Het wordt een kruimelig deeg.
  4. Het lijkt wat op grof zand.
  5. Doe de helft van het deeg in een beboterde springvorm van 24 cm en druk het goed aan.
  6. Klop voor de vulling de ingredienten dooreen, behalve het .
  7. Klop het apart heel stijf.
  8. Spatel het door de kwarkmassa en schenk de vulling op het deeg in de vorm.
  9. Strooi de rest van het kruimeldeeg hierop en bak de taart in ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven van 225 graden C.
  10. gaar en lichtbruin.
  11. Denk erom dat je de baktijden strikt volgt anders wordt de taart te droog.
25
25
25

Variaties op Kruimelkwarktaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kruimelkwarktaart
VariatieAantalGang
Kruimelkwarktaart1Taart en gebak
Kruimelkwarktaart met rum rozijnen1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker, poedersuiker, vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwit kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei en eiwit
  • boter en kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kwark
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en kwark is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
258 kcal
12%3096 kcal
Vetten
5 g.
7%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
35 g.
13%420 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
12 g.
13%144 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kruimelkwarktaart