Kwarkmuffins met kersen
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Oven
- Vormpjes
Bereidingswijze
- Leg 12 voor de versiering apart.
- Splits de .
- Roer 400 gram , de zure , 50 gram en de eidooiers door elkaar.
- Roer de puddingpoeder, het , de citroenschil en het citroensap erdoorheen.
Klop het eiwit stijf en spatel her erdoorheen.
Verwarm de oven voor op 175 graden celsius. - Beleg het muffinblik met de papierenvormpjes of vet het in.
- Vul de vormpjes met het kwarkmengsel.
Verdeel de erover. - Bak de muffins in ca. 40 minuten gaar.
- Laat in de vorm afkoelen
Roer 10 gram met een beetje door elkaar. - Klop de stijf en spatel hem door de , voeg eventueel naar smaak toe.
- Verdeel het -kwarkmengsel over de muffins en garneer met de rest van de en de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kersen-cheesecake455m
-
Recept
Chocoladetaart met kersen440m
-
Recept
Kersen-kwarkroomtaart44u50m
-
Recept
Chocolade-roomtaart met kersen41u5m
-
Recept
Monchoutaart met kersen430m
-
Recept
Kersen-punchtaart420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in griesmeel
- suiker en jam past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kwark en boter om in te vetten kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kwark, room, slagroom, boter om in te vetten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kwark, room, slagroom, boter om in te vetten is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en jam
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 111 kcal | 5% | 1332 kcal |
Vetten | 4 g. | 5% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 72 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 4 g. | 4% | 48 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |