Lamsschotel met witte bonen gestoofd in wijn
- Herkomst Belgie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- 2 reviews
Keukenspullen
- Braadpan
- Zeef
Bereidingswijze
- Pel en snipper de .
Pel de knoflook en snijd ze in plakjes.
Maak de en de wortel schoon, was ze en snijd ze in blokjes.
Snijd het vlees in grove stukken en bestrooi met en .
Verhit de in een braadpan en bak het vlees al omscheppend in ± 5 minuten rondom bruin.
Bak de en de knoflook ongeveer 2 minuten zachtjes mee.
Voeg de en de wortel toe en bak ze al omscheppend ongeveer 1 minuut mee.
Ris de rozemarijnnaaldjes en de tijmblaadjes boven een kopje van de takjes.
Voeg de , het bouillonpoeder, de en de aan vlees toe en stoof het vlees afgedekt in circa 1 uur gaar.
Spoel de in een zeef onder koud stromend water af en laat ze goed uitlekken.
Roer de door het vlees en warm het geheel nog ongeveer 10 minuten zachtjes door.
Breng op smaak met en .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Beenham gestoofd in witte wijn41u30m
-
Recept
Gestoofde karbonade met mediterrane witte bonen420m
-
Recept
Rundvleesstoofpotje met tomaat, wortel en rode wijn450m
-
Recept
Kurmah lamsvlees (mild gekruide lamsschotel)41u
-
Recept
Marokkaans gestoofd lamsvlees met couscous42u
-
Recept
In wijn gestoofd kalfsvlees42u25m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en kruidenbouillonpoeder
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en kruidenbouillonpoeder
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en kruidenbouillonpoeder
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruidenbouillonpoeder
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruidenbouillonpoeder kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en kruidenbouillonpoeder
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (2)
Lamsschotel met witte bonen gestoofd in wijn heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 558 kcal | 27% | 2232 kcal |
Vetten | 23 g. | 33% | 92 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 40 g. | 15% | 160 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |