Lamsvlees in rode wijn
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- Pel de en snipper ze fijn.
- Pel de knoflook en snijd ze fijn.
- Snijd de lamslapjes in reepjes.
- Snijd de in reepjes.
- Verhit 1 eetlepel met de in de wok en fruit de met knoflook glazig.
- Voeg de vleesreepjes toe en bak het bruin.
- Schenk langzaam de erbij en laat de reepjes 2 minuten sudderen.
- Breng het op smaak met zout.
- Schep het vlees uit de pan en houd het warm onder alu-folie.
- Voeg de en toe aan de wijnsaus.
- Laat de kaas smelten in de wijnsaus en kook de in 10 minuten al omscheppend beetgaar.
- Neem de uit de wok en stoof de in het wijnvocht bruin.
- Voeg de en vleesreepjes toe.
- Breng het op smaak met zout en serveer het gerecht direct.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kalfsschnitzel met rode pesto425m
-
Recept
Aardappelpuree met witlof en racks van zuiglam in rode wijn saus41u
-
Recept
Klapstuk in de wijn43u15m
-
Recept
Tam konijnenbouten met salie en rode wijn41u30m
-
Recept
Sucadelapjes in rode wijn42u15m
-
Recept
Stoofpot met rundvlees en rode wijn43u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 115 kcal | 5% | 460 kcal |
Vetten | 3 g. | 5% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 1% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |