Lamsvlees met kerrie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Pel de en snipper ze fijn.
    Verhit de in een wok en voeg de ui toe.
    Pel de knoflook, pers die erboven uit en fruit alles ± 5 minuten zachtjes.
    Snijd intussen het lamsvlees in dunne repen.
    Voeg de vleesreepjes, , en de toe en laat alles al omscheppend ± 5 minuten zachtjes bakken.
    Voeg de , de en 1 deciliter water toe.
  2. Verkruimel er het bouillontablet boven en laat de curry nog 12-15 minuten onafgedekt sudderen.
    Serveer met rijst en yoghurtsalade.
25
25
25

Variaties op Lamsvlees met kerrie

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Lamsvlees met kerrie
VariatieAantalGang
Kheema curry (lamsvlees met kerrie)1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en kruidenbouillontablet
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en kruidenbouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
156 kcal
7%624 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lamsvlees met kerrie