Lapis ajam Malaysia

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Bestrijk de met de , en wat zout.
  2. Zet ze apart.
  3. Maak in en vijzel een fijne boemboe van , , en .
  4. Roer deze boemboe door het losgeklopte ei.
  5. Haal de kipreepjes door het eimengsel en bak ze in 4 eetlepels olie rondom bruin.
  6. Neem ze uit de pan.
  7. Verhit de , doe het kruidnagelgruis, kip en ketoembar erbij.
  8. Breng opneuw aan de kok op een laag vuur, voeg beschuitkruim toe en laat als sudderend het vocht verdampen en de kip gaar worden.
  9. Serveer als gerecht bij een rijsttafel of bijvoorbeeld als extra bij nasi goreng.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en sambal trassi
  • bouillon en sambal trassi kan sporen bevatten van gluten en Allergie in beschuit
  • beschuit past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon en beschuit kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon en beschuit
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal trassi
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in beschuit
  • sambal trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in sambal trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon en beschuit
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal trassi
  • bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
286 kcal
14%1144 kcal
Vetten
10 g.
14%40 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
9%4 g.
Waarvan onverzadigd
3 g.
12%12 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lapis ajam Malaysia